EL CHICKEN

EL CHICKEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 567 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij El Chicken. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 1:56 The food comes cold I don’t recommend eating their disgust Not clean bad service
15 jun 2022 om 0:01 I'm very sad I ordered my food and they forgot a few things of my order and never came back .. I don't recommend sorry !!
14 jun 2022 om 18:41 Bestelling niet geleverd. Na telefonisch contact te hebben gelegd werd ik als klant op onheuse wijze bejegend. Ik moest de volgende dag maar contact opnemen of geld terugvragen bij Thuisbezorgd.nl want de onbeleefde medewerker wilde naar huis. Bizar!
13 jun 2022 om 10:29 Kip was zuur moest alles weggooien
11 jun 2022 om 9:39 Eten was koud en slap. Wij zijn er ziek van geworden en het was nog duur ook.
7 jun 2022 om 10:16 Waardeloos , Eten was koud en smaakloos en ruim de helft van de bestelling was niet geleverd
6 jun 2022 om 9:13 Nach fast 2 h Wartezeit und nicht erreichen des Lokals, wurde dss Essen nicht mehr angenommen!
27 mei 2022 om 4:40 Het werkt.
10 mei 2022 om 0:52 Super lekker en super snel! Echt een aanrader.
7 mei 2022 om 9:23 Eten was koud, ook was niet aangegeven welke met pepers was 1 van ons kan niet tegen piitig. En had perongeluk de verkeerde burger gepakt. Kon verder niet genieten van de burger. maar bezorger was 25 min eerder dan aangekondigd. Datwas fijn.
6 mei 2022 om 17:27 Top eten aardige bezorger! Goeie bezorg tijd! Zeker een aanrader
5 mei 2022 om 23:30 Besteld om 02:46. Na 05:00 gaan slapen. Wel 10 keer gebeld naar twee verschillende nummers van het restaurant. Niet een keer opgenomen. Niks ontvangen.