EL CHICKEN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 570 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij El Chicken. Meer weten? Ontdek meer

25 jul 2022 om 2:57 Slechtste service ooit brutaal aan de telefoon en rauwe kip ook nog
12 jul 2022 om 5:08 The legend say , the order will arrive someday
10 jul 2022 om 4:16 Kip was tering lekker. Bezorging duurde 2 uur… als je jonko hebt gerookt is dat kanker lang
1 jul 2022 om 1:56 The food comes cold I don’t recommend eating their disgust Not clean bad service
15 jun 2022 om 0:01 I'm very sad I ordered my food and they forgot a few things of my order and never came back .. I don't recommend sorry !!
14 jun 2022 om 18:41 Bestelling niet geleverd. Na telefonisch contact te hebben gelegd werd ik als klant op onheuse wijze bejegend. Ik moest de volgende dag maar contact opnemen of geld terugvragen bij Thuisbezorgd.nl want de onbeleefde medewerker wilde naar huis. Bizar!
13 jun 2022 om 10:29 Kip was zuur moest alles weggooien
11 jun 2022 om 9:39 Eten was koud en slap. Wij zijn er ziek van geworden en het was nog duur ook.
7 jun 2022 om 10:16 Waardeloos , Eten was koud en smaakloos en ruim de helft van de bestelling was niet geleverd
6 jun 2022 om 9:13 Nach fast 2 h Wartezeit und nicht erreichen des Lokals, wurde dss Essen nicht mehr angenommen!
27 mei 2022 om 4:40 Het werkt.
10 mei 2022 om 0:52 Super lekker en super snel! Echt een aanrader.